Vintagefrisyrer – the book!

Vintagefrisyrer – the book!

 
Äntligen får jag avslöja en liten hemlis för er!!! Jag har fått äran att pryda omslaget till boken Vintagefrisyrer av Sara Wing (Retroella), Emma Sundh och Martina Ankarfyr
 
Det är min vän (och frisör) Sara som står bakom denna fantastiska bok med vintagefrisyrer. Till sin hjälp har hon haft Emma som skrivit och illustrerat och Martina som fotat. En super-trio av underbara ladys alltså! Boken släpps i Mars 2014 och jag kan knappt bärga mig!
 
Här är några bilder från i somras när vi fotade till detta!

0 thoughts on “Vintagefrisyrer – the book!

  1. ÅH VAD KUL!!! Äntligen en bra svensk bok i ämnet! (Tycker de som finns på engelska är… sådär.) Den måste vi köpa in och sälja på Tidens melodi! Snygg var du på framsidan också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *