Tillbaka i vardagen

Tillbaka i vardagen

Tisdagsfejset är på plats med pincurls och scarf i håret.
 
Gud så konstigt det kändes att gå till jobbet imorse, var helt lost i vad jag hade planerat och vilka tonarter alla låtar skulle sjungas i. Det är så himla knäppt, man är ledig några dagar och hjärnan är helt omställd. Efter två lektioner är jag nu tillbaka som om ingenting hade hänt. haha.
 
Hoppas ni har det fint där ute i regnet, nu ska jag öva luciasånger och planera julkonsert. Ganska mysigt faktiskt!
 
Föresten, ni får gärna rösta på mig här som årets gröna inspiratör! ♥
 

0 thoughts on “Tillbaka i vardagen

  1. jag har röstat!!! (såklaaart)
    måste säga att det är faktiskt lite mys med novembermörker och regnrusk. men längtar sjukt mycket efter lucia med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *