Helgen genom mobilen

Helgen genom mobilen

 
Lite så här har min helg sett ut genom kameralinsen på min mobiltelefon. Internet är så segt här hemma så vi får vänta med de ”riktiga” bilder jag tagit med den ”riktiga” kameran. Jag har i alla fall haft en HELT UNDERBAR helg med min familj. Elvis hämtade mig på flygplatsen och somnade i mitt knä. Sen har jag varit på dop, suttit på bryggan, badat, kramar min mormor, mina mostrar, lillebror, promenerat med Hennie, bastat, ätit kräftor och druckit vin med mamma. PRECIS EXAKT vad jag behövde! ♥

0 thoughts on “Helgen genom mobilen

  1. Så mysiga bilder! Vår Elvis brukar också somna i mitt knä i bilen, älskade småtussar. De där helgerna med nära o kära och lugnet är de finaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *