Onsdagsblus

Onsdagsblus

 
God morgon från en trött musikfröken!
 
 
Jag är inte van att gå upp i ottan så här, men det ska det bli ändring på!
 
 
Igår var det skolstart för eleverna och idag har jag undervisat mina första musiklektioner denna terminen! Blusen är ny-gammal och kommer från beyond retro!
 

0 thoughts on “Onsdagsblus

 1. åh kul! vore skoj vad du gör och planerar att göra på dina lektioner så här i början av terminen. jag har också gått och fått (fast) musiklärartjänst i 1-6 (främst 4-6) och jag är ju egentligen utbildad för 6-9 så har fått tänka om lite. ska vi utbyta tips? kram!

 2. åh kul! vore skoj vad du gör och planerar att göra på dina lektioner så här i början av terminen. jag har också gått och fått (fast) musiklärartjänst i 1-6 (främst 4-6) och jag är ju egentligen utbildad för 6-9 så har fått tänka om lite. ska vi utbyta tips? kram!

 3. Jag har fina 40/50-tals skor. Är du intresserad. Min mors som nu är gammal och jag rensar i hennes lägenhet det hon längre inte kan ha.
  My

 4. Storlek 37. Just nu finns de i Valdemarsvik. Det är ett par pums, Bally, i svart siden och ett strass smycke, fina. Och jag tror de bara är gjorda i 17 ex. Ett par pums i fin krokodil mellan bruna, också väl bevarade.
  Ska till Stockholm om 2 veckor!
  ??
  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *