Min cykel

Min cykel

 
Här är min pärla till cykel som jag köpte i våras!
 
 
Visst är den fin? Ska bara hitta en cykelkorg och ett kjolskydd så blir den perfekt!
 
 Underbara detaljer och färger.
 
 
Tung som ett as och går fort i nerförsbackar.
 
 
Igår tog vi en kvälls-tur till skeppsholmen och tittade på Grönalund en stund!
 
 
Sedan cyklade vi tillbaka via Debaser Slussen och träffade en vän för en måndagsöl, så himla fint!
 

0 thoughts on “Min cykel

 1. Ah vilken fin cykel, vi letade sa lange efter en retrocykel i fodelsedagspresent till min syster och det ar sa grymt nar man val hittar ratt!

  Underbara bilder av Gronan ocksa. Jag bor i London sa det ar kul att fa en dos Stockholm lite da och da, tack 🙂

 2. Vad är det för kjolskydd du är ute efter textil eller metall? vilka färger? och vad får det kosta? =) MVH//Webrik

  1. Jag vill så gärna ha ett i textil, i lite röd nyans som matchar den röda färgen på cykeln! Har du? 😀 Jag vet dock inte riktigt hur man monterar dit det.. kanske man måste borra hål i skärmen liksom?

 3. Hej igen, Jag har ett gammalt oanvänt(NOS) men tyvärr i fel färger, (skulle inte passa så bra med grön/silver/svart på din hoj tror jag). Montering, finns det inga hål i skärmen så kanske det är bökigt att göra. Man behöver även en metallplatta(som en liten solfjäder med hål i), som sätts i själva "axeln till navet". Alternativet kan vara skydd i metall (hittar dock ingen bild på nätet), jag sprang på snygga på en marknad under sommaren men köpte inte då det var "dyra" om man inte har ett bra objekt att sätta dem på.=) De var oxå "NOS" vit, grön eller röd, och fästet var istället små läderspännen/skärp då slipper man hålen i skärmen tror jag.
  P.s. Bike in Tweed STHLM, 5 oktober, ska du cykla?

  1. TACK så himla mycket för dina tips! Efter lite efterforskning så tror jag att jag får avstå kjolskydd på denna bike! Jag har en röd gammal pärla hemma hos min mamma med kjolskydd så jag får vara nöjd med det 😉
   Jag har skrivit in Bike in tweed i kalendern så förhoppningsvis så ska jag cykla med! 🙂
   Såg ju så otroligt trevligt ut förra året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *