Gentlemen & Gangsters

Gentlemen & Gangsters

 
Natten mellan lördag och söndag gjorde vi något väldigt spännande. Vi blev stylade till riktiga 70-talsdemonstranter och fick vara med i filminspelningen av Gentlemen & Gangsters som är baserade på böckerna av Klas Östergren. Det var enormt slitigt att stå och skrika och slåss mot poliser en hel natt men samtisigt väldigt roligt. Efter att ha jobbat hela dagen samt druckit massa öl med mina vänner var jag som en zombie där vid 08.00 på morgonen, somnade stående och var helt borta. Vi spelade hus-ockupanter som ville bevara kvarteret Mullvaden på Södermalm. Polisbilar, kläder, skyltar och frisyrer var autentiska och otroligt snygga. Filmen kommer heta Gentlemen och kommer visas på bio vid jul 2015, TV-serien kommer gå under namnet Gentlemen and gangsters och visas i flera delar på TV.
 

0 thoughts on “Gentlemen & Gangsters

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *