The Retroella project

The Retroella project

 
I lördags jobbade vi med ”The Retroella project” – ett hemligt projekt som ni kommer få se mer av sen!
 
 
Jag hade mina bästa sommarbyxor på mig! Visst är dom fina? Köpte dem på secondhand för två år sedan för tjugo kronor.
 
 
ENORMT fina smycken användes, jag bara måste ha en av dessa fruktklasar kring min hals sen!
 
 
Fina jumprar!
 
 
Àuera stod för sminket och gjorde ett strålande jobb!
 
 
Jag och huvudpersonen bakom detta projekt, Sara Wing – Retroella.
 
 
Lite så här såg jag ut ibland..
 
 
Airbrushad och allt.
 
 
Det var en otroligt rolig dag!
 
Lite sneakpeak!
 
 
Emma Sundh var också med!
 
 
Fina Àurea! Martina Ankarfyr var också med bakom kameran men henne lyckades jag inte få med på bild!
 
 
Så himla trevliga människor hela bunten, här är Cecilia! Håll utkik här på bloggen för mer detaljer kring detta spännande projekt framöver vettja! På instagram kan man se fler sneakpeaks under hashtaggen #theretroellaproject
 

0 thoughts on “The Retroella project

  1. Hej Karolin! helt underbar blog, följt den dagligen i snart 2 år. Har dock ett litet önskemål, skulle inte du kunna göra ett inlägg där du berättar lite om dina tatueringar? Är väldigt nyfiken på vad dem står för och lite sånt. Trevlig midsommar. Kram!

  2. Men åååååh så roligt att få pryda en sådan fantastisk bok! Du glänser över hela omslaget:)

    Kraaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *