Tillbaka i Stockholm!

Tillbaka i Stockholm!

 
Hej hopp i vardagen, hoppas er helg har varit lika bra som min! Här är två bilder från lördagspeppen i Slottsskogen innan Håken Hellström spelade. Trots försenade tåg och missade flyg var jag glad och pigg efter min 28 timmar långa resa! Konserten var så klart magisk, tänk att han lyckas varenda gång! Jag har sett honom live ca 25 gånger nu och är alltid lite orolig innan och tänker ”kan det verkigen bli lika bra den här gången”? MEN, så gör han det MAGNIFIKT igen!
 
 
Jag ska snart visa er bilder från veckans äventyr, både i Piteå och i Göteborg. Men först vill jag bara visa denna, en liten plåtburk med godis..
 
 
Riktiga karameller som jag köpte på Botaniska trädgården igår!
 
 
Lite annat gammeldags resegodis! P.S, det gick ganska bra att flyga. Kände mig i alla fall som världens modigaste person efteråt som gjorde det fast det är det läskigaste och jävligaste jag vet.

0 thoughts on “Tillbaka i Stockholm!

  1. Himla fin konsert! Och himla fint att springa på dig! Hoppas kvällen blev tipptopp, för min del blev det mat och öl på Kino.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *