Brev från bloggläsare!

Brev från bloggläsare!

 
Idag har det vart en himla dålig dag! (Snart utan lägenhet, inget sommarjobb fast jag måste ha ett, massvis med stress på jobbet, sjukt irriterande samtal med högskolan kring mitt examensbevis, har typ brytit tån osv).
 
 
MEEEN, då är det helt fantastiskt att ha underbara bloggläsare som till och med skickar riktiga handskrivna brev! TACK fina människa som tog sig tiden att skriva ner sina tankar på gamla papper och sedan posta till mig. Det finaste jag fått på länge, det värmer verkligen ♥

0 thoughts on “Brev från bloggläsare!

  1. Oooo, jag har också haft en skitdag som inleddes med en typ bruten tå – sympatisnyftar lite för dig här borta i Norget! 🙂

  2. Det har inte varit en av mina bästa dagar heller. Kanske ligger nåt i luften?? Men är inte Popkollo ditt sommarjobb tänker jag??

    1. Men fy! Hoppas det varit bättre idag!Popkollo är mitt all time – året om jobb!
      Jag arrangerar ett sommarkollo i Umeå i sommar, men ja.. det är en enda vecka. Så jakten på sommarjobb fortsätter! Hur ser din sommar ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *