Brunnsloppis i Ronneby!

Brunnsloppis i Ronneby!

 
Igår var det söndag och dags att sätta sig i bilen och köra tillbaka till Stockholm…
 
 
Vi gjorde ett enda stopp och det var i Brunnsparken i Ronneby! Så otroligt fint och bästa loppisen ever!
 
 
Vi har varit här många söndagsmornar under åren men aldrig så här tidigt förut..
 
 
Det resulterade i en plåtburk från 40-talet för några guldtior!
 
 
Tidningar för en femma styck..
 
 
Den gula burken matchar fint med min mintgröna där uppe på skåpen!
 
 
Från Svea chokladfabrik i Norrköping ♥

0 thoughts on “Brunnsloppis i Ronneby!

  1. Så fina grejer du hittade! Jag tänker alltid att det bara är nyare grejer på såna loppisar privatpersoner står och säljer på men jag får kanske tänka om! Jag känner mig alltid lite obekväm med att köpa av privatpersoner som har en relation till sakerna de säljer eller så… Vanesak antar jag 🙂 Kul att du hade en matchande burk!

  2. Blekinge är en plats för sig när det gäller att göra fynd, några av mina bästa har jag gjort där! Och den där Norrköpingsburken har jag sett ofta här (bor ju i Norrköping) men ingen prisvärd än så länge. Men fin är den att titta på!

  3. Hur bra är den inte!? Det är en av sakerna jag kommer sakna med sommar i Blekinge! Flyttade från Karlskrona upp till Stockholm i höstas. Så det blir att hitta nya fina saker att göra första sommaren här i Stockholm:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *