Pannkakor, pelargoner och lockar

Pannkakor, pelargoner och lockar

 
Igår hade jag min favoritkille här, vi stekte pannkakor och lekta med dockhusmöbler!
 
 
Min läggningsvätska är slut så jag mixtrar med mousse och vatten istället..
 
 
Blir helt ok ju!
 
 
Här är tulpanpelargonen, såå fina blommor!
 
 Mårbackan har precis blivit plockad på några blommor, men den jobbar på bra den med!
 
Nu ska jag åka till jobbet och rigga upp inför konsert, förkyld och jäklig men det ska nog gå bra ändå!
Ha en fin dag raringar!

0 thoughts on “Pannkakor, pelargoner och lockar

 1. Jag har börjat prova en egen läggningsgelé faktiskt. Kokar 1 msk linfrö i 2,5 dl vatten i en kvart, silar sen svalna.. Funkar rätt bra det med. (tips, tips) Väldigt ekologiskt alternativ är det iaf. 🙂

  Väldigt fin tulpanpelargon, en sån skulle jag nog allt vilja ha själv, ska hålla utkik. pelargoner är det finaste man kan ha i sina fönster.. 🙂

  1. WOW, låter ju otroligt spännande med egen läggningsvätska! Det bara måste jag testa själv någon gång!
   Jag håller med dig om pelargonerna också, de är mina barn och jag är en riktig hönsmamma 😉

  1. Alltså jag har tänkt jättelänge att jag ska testa det! Brukar du ha det? sparayar du i det då? luktar det inte? Så HIMLA spännande för en nörd som mig här 😉

 2. Jag använder alltid bara mousse när jag lägger håret – Apoteket Hjärtats är svinbra! Billig, räcker länge,oparfymerad och ganska miljövänlig, har en superbra, krämig konsistens och håller (iallafall mina) lockar i en hel vecka. Prova!

 3. Jo jag brukar använda öl, jag bara doppar kammen i ett glas med öl och sedan kammar hårslingorna innan jag gör pin curls. Jag har aldrig känt att ölen ger ifrån sig någon lukt i håret, håret får som stadga av ölen men blir inte klibbigt även om det känns så när man snurrar ihop hårslingorna 🙂 prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *