Vårpeppen!

Vårpeppen!

Bilder från maj förra året.
 
Våren är här och det finns så sjukt mycket trevliga vår-saker att se fram emot. 
Här kommer några av dessa bara för er;
 
Hornstulls Marknad – Öppnar i början av maj och kommer vara en permanent söndagsmarknad under hela sommarhalvåret. Tänk er en gammeldags marknad som möter Camden- och Broadway market där alla kan ställa ut bara genom att registrera sig hemsidan. Fokus kommer ligga på vintage, loppis, konst, inredning, antik, mat och musik. 
 
Sugar Hill – En fullspäckad helg den 3 – 5 maj med swingdans, vintagemarknad, liveband, internationella swingDJs, stylister och mycket mer därtill. Mitt kära band, The Birdettes, kommer uppträda på fredagen och jag kommer medverka som modell/aktör i en i modevisning/tablå vivant på lördagen.
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *