Mina pincurls!

Mina pincurls!

 
Jag får ganska många frågor angående min frisyr och mina lockar, vilket är väldigt trevligt! Lockarna blir alltså till med hjälp av pin-curls som jag rullar upp och lägger så som bilderna ovan visar. Jag sprayar med läggningsvätska och sover med dem en natt. På morgonen tar jag ur hårnålarna och borstar igenom så är det klart. 

0 thoughts on “Mina pincurls!

  1. Alltså gawd vad dina pincurls blir vackra. Mina blir verkligen raka motsatsen. Men jag har blivit lite bättre på det hela. Jag brukar dock ha dem i hotrollers först… för att få till snurrarna. Jag har så jäkla ostyrigt hår. Men med lite övning så kommer det säkert gå utan också!

  2. Hej! Alltså Gud!! Älskar dina frisyrer!! Har precis själv börjat använda mig av pincurls så är jätte glad att jag hittade hit!!! Så många tips!! Får man fråga vad du använder för läggningsvätska? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *