Trädgårdsbloggen nr 4 samt ny ring!

Trädgårdsbloggen nr 4 samt ny ring!

 
Idag fick jag den där fina ringen som Annika Bäckström gjort när jag var hemma hos henne och fikade!
 
 
Hon är ju himla duktig, pillig, pysslig och snäll den där Annika. Vi drack kaffe och fikade gófika!
 
 
Efter jobbet åkte jag hem för att ta tag i min odlingar och blommor.
 
 
Det här är de enda tomaterna som överlevt. Jag har inte gröna fingrar direkt, men jag ska banne mig försöka igen!
 
 
Här är luktärter och döda basilika- och jordgubbsplantor.
 
 
Jag kunde inte motstå dessa när jag var på blomsteraffären, en Mårbacka och en Dr Vesterlund.
 
 
Sedan sådde jag nya tomatfrön, planterade om luktärterna och slängde bort allt som var dött.
Nu ska jag dammsuga köket och sedan rulla håret innan jag går och lägger mig!
 

0 thoughts on “Trädgårdsbloggen nr 4 samt ny ring!

  1. Vad kul med trädgård. Jordgubbar har jag märkt gillar det soligt och fuktigt. Mina stormtrivs då vartfall. Jag har tre pelargoner, men än så länge ingen Mårbacka, men det får bli nästa inköp tror jag nog.

  2. Vilken häftig ring. Verkligen annorlunda och riktigt fin. Vad gäller att ha gröna fingrar eller ej så gäller det att läsa på snarare tror jag. Jag försökte odla för några år sedan och gav upp. Sedan träffade jag Magda som fick mig att inse att det handlar om kunskap snarare än färgen på fingrarna. Här kan du läsa Magdas tips om att så http://livaleva.com/2013/03/25/dags-att-sa/ Liza

  3. Vilka fina pelargoner! Är det en sån som doftar citrus? 🙂

    svar: Aa det är ju det… Ja verkligen, jag var där på söndagen, var tvungen att jobba lördagen… vi kanske ses någon dag och gå på loppis? Vi har massa trevliga loppisar i Sundbyberg! 🙂

    1. Jag kommer gärna till Sundbyberg på loppis! :)Ang pelargonen så är det en Dr Vesterlund som luktar vääldigt gott när man rör vid den! Förr i tiden hade man dem för att gnida mot huden när doktorn skulle komma och man ville vara fräsch berättade mormor!

  4. Jag köpte ett miniväxthus på Ikea som funkar fint i fönstret, alla plantor jag haft i det har fullkomligt exploderat upp ur jorden. För vissa örter är den iaf toppen, de som vill ha det varmt och mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *