I mitt dockskåp!

I mitt dockskåp!

 
Nu har jag möblerat mitt gamla dockskåp som jag köpte av Julia i somras!
 
 
Jag fick världens finaste paket på posten för ett tag sedan med möbler av en bloggläsare vid namn Jenny!
 
 
Den här damen, fröken Lundby, följde också med i paketet! TACK snälla Jenny!
 
 
En vän till Andreas familj i Karlskrona gav mig också en påse med möbler senast jag var nere..
 
 
Helt sjukt vad snälla människor det finns ♥ TACK!
 
 
Nu planerar jag omtapetsering och mer retro-möbler till mitt fina lilla hus!

0 thoughts on “I mitt dockskåp!

  1. Hittade faktiskt en gammal spis men visste inte om du redan hade så vågade inte köpa den. och ser ju att du redan har så det var ju tur. dock var den mkt äldre än den du har! Börjar ju bli en del i huset nu!

  2. jag känner igen en del möbler sedan jag var liten i ditt dockskåp. Mitt gamla dockskåp finns kvar, men jag var liksom lite kreativ när jag var liten så det blev målat, tapetserat och möbler som blev "moderniserade". Lite synd tycker man idag för inte är det snyggt inte…:)

  3. köksinredningen, spis, diskbänk är från brios 1960-talssortiment! även den fräcka dubbelsängen. karoline, vet du var vi gör nu? jag har ju underbara smått smått mönstrade originaltapeter från 1950-talet som jag ska klippa till också skicka bitar av, till dig! lova mig att du tapetserar med dem, de är FAB! jag har några rullar med olika. har själv använt dem när någon vägg i mina dockskåp sett risig ut. har du kollat min kategori på bloggen som heter "dockskåp"? för lite inspiration? 🙂

    1. ÅÅÅÅÅÅH!!! Du är för fasiken BÄST Stina!!!!! Jag har självklart kollat på dina dockskåp, hur mycket som helst 😉 Det är så himla roligt när man kommer igång och samlat på sig lite olika! Jag vill hemskt gärna ha lite tapeter av dig! (kan självklart betala för dem)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *