Blond eller orange? eller något mitt emellan?

Blond eller orange? eller något mitt emellan?

 
 
På fredag har jag tid hos frisören för både färgning och klippning, men vet inte alls vad jag ska göra!? Lång-page? Ljust oranget? Blond? Vad tycker ni? Det är duktiga Retroella-Sara som ska göra mig fin, känns så himla bra och lyxigt!
 

0 thoughts on “Blond eller orange? eller något mitt emellan?

 1. Tycker att du passar så bra som blond! Det är färgen som passar allra bäst till dig, tycker jag! Men som med allt annat är det bäst om du känner efter själv vilken hårfärg du vill ha 😉

 2. BLOND!! Du är dösnygg i det ju! Åh, Sara är bäst så det kommer bli snyggt hur du än väljer att göra : ) hon brukar komma med bra tips också!

 3. Alltså, du är fantastisk i ditt röda hår, verkligen! Men jag tycker att du är så slående lik Marilyn Monroe med ditt blonda och ja, det är snäppet finare! 🙂

 4. Jag som alltid brukar vara en förespråkare för rött hår, måste ändå säga BLONT!

  Du som alltid ser så fräsch ut tar fräschör till helt nya höjder med blond kalufs. Får mig att tänka på nytvättade lakan!

  Kram!

 5. Ligger Retronella i en frisersalong på Hornsgatan vid Zinkensdamm, eller? Den lokalen har "alltid" varit frisörsalong och där klippte jag mig under 80-och 90-talet…Ha nu en skön annandagpåsk!

 6. Blond! Önskar att jag hade fått behålla mitt lika blonda hår, men åldern valde att göra det mörkblont jag har svårt att identifiera mig med den förändringen.

 7. Åh, du är ju så fin i båda färgerna! Men röstar nog ändå på blont, för var ett tag sen man såg dig i det! Tycker pagen du har på första bilderna är superfin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *