Ni är bäst!

Ni är bäst!

Gammal bild.
 
Idag vill jag skicka massa kärlek till er som läser min blogg! Och ännu mer kärlek till er som faktiskt tar er tiden att lämna en liten kommentar!!! Det är ni som gör det så oerhört roligt att blogga! Jag har varit dålig på att svara på kommentarer den senaste tiden, men det ska bli ändring på det! Jag ska bara lära mig att disponera tiden nu när jag jobbar! Tack för alla grattis-kommentarer här och tack för all pepp på detta! Ni är helt enkelt bäst allihopa ♥

0 thoughts on “Ni är bäst!

  1. Åh, men tack ska DU ha för din fina blogg! Vi borde förresten fika någon gång nu i vår tycker jag! Stockholm och Uppsala är ju så nära!

  2. Så jäkla söt på bilderna! Men TACK till dig för typ världens finaste blogg. Jag tycker du är jättebra på att svara på kommentarer, och det är bland annat därför jag uppskattar din blogg så mycket, och därför jag också kommenterar ganska ofta (gör inte det alls lika ofta på andra bloggar). Jag blir så otroligt glad och pepp av dig, himla härligt alltså!

  3. Oj! har läst din blogg i snart 1 år nu men tror inte jag lämnat en ända kommentar hitills. Så den här får bli vändningen. Din blogg får mig alltid att bli på så bra humör och få inspiration. Så tack för att du bloggar för du är en av mina favoritbloggare!

  4. HEJ FINA!

    Vi behöver din mailadress för vi ska skicka lite spännande information om vår nya retroinspirerade klädkollektion.
    / Helena från butiken "Cissiochselma"

  5. Ja eller hur! Men jag ska försöka komma förbi måndag eller torsdag nästa vecka, det kanske funkar : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *