Om att koka sylt.

Om att koka sylt.

 
Igår var det dags för pannkakslunch hemma på Ringvägen! Dessvärre upptäckte vi att sylten var slut..
 
 
Så jag kokade en ny på samma tid som Andreas stekte pannkakorna! Att göra sylt är verkligen världens enklaste grej! jag brukar ta lite av varje som finns hemma. Jag hade krusbär från frysen samt lite blåbär, men bara lite för dom är jag snål med. Sedan i med valfri mängd socker och sen slängde jag även i lite rivet apelsinskal.
 
 
Sylten ser ut som blåbärssylt och smakar supergott och syrligt!
 
 
En bra gå-bort-present!
 
 
Sedan åt vi pannkakorna med sylt och apelsin ♥
 
 
picknick-tallrikar från Rörstrand.

0 thoughts on “Om att koka sylt.

  1. Vilket enkelt men gott recept, det ska jag pröva någon gång. Affärernas sylter är jag inte mycket för för de är ofta alldeles för söta och slajmiga. Jag brukar göra en ännu enklare variant och det är att värma upp lite hallon som jag rör ihop lite lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *