Tisdag!

Tisdag!

 
Idag har jag inga nya bilder att visa er, så vi tittar på dessa två som är från i somras och jag tänker att jag borde klippa mitt hår ungefär så! Bra lock-längd liksom! Blont och kort(are) får det bli!
 
Vi har precis kommit hem från Karlskrona där vi varit sen i fredags. Vi har träffat Andreas familj och vänner, lagt golv, varit på loppis, målat väggar och ätit god mat. Nu ska jag ta och städa lite och sedan äta middag tillsammans med Sanna och Anna-Karin ♥

0 thoughts on “Tisdag!

  1. Fina du. ♥ Detta med bra locklängd alltså! Jag har ju ungefär den där längden nu, och det är ju ganska perfekt för att locka, men jag SAKNAR mitt långa hår. Visst, det trasslade ihop sig till en enda dreadlock varenda natt, men tjusiga lockar blev det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *