Sång-peppen!

Sång-peppen!

 
 

Att jobba som musiklärare och sångpedagog är verkligen underbart, att få undervisa i det som man tycker är roligast i hela världen liksom. En annan sak som uppkommer i detta är att jag blir så enormt sång-sugen, att få sjunga själv istället för att undervisa andra. I veckan ska jag boka en spelning till mitt älskade band, The Birdettes och sen måste jag styra upp något mer också känner jag ♥
 
 
 
De här filmklippen har ni ju sett tusen gånger, men jag har inga andra som fungerar.
Måste fixa det snarast så ni får se mer!
 

0 thoughts on “Sång-peppen!

  1. Åh, vad duktiga ni är. Vad kul att sjunga sådär! Blir riktigt avis, så härligt att musicera. Spelar visserligen saxofon, men har inte hittat någon att spela storband (fast i liten skala då) med än. 🙂 Finns så dåligt med 40-tals entusiaster på landsbyggden. 🙂

    Väldigt fin din randiga klänning var också! Söt som en polkagris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *