Hårnät, pincurls och helgplaner!

Hårnät, pincurls och helgplaner!

 
Hej darling, här är mina torsdagskläder där allt är från secondhand och håret i ett hårnät.
 
 
När jag borstade ut pincurlsen imorse såg det ut så här!
 
 
Härligt krull det med men jag föredrar att borsta lite till och sedan forma med händerna till önskade lockar.
 
 
Fy bövelen vad himla fina ni var igår! Tänk vad lite hår kan göra va!? ♥

 
Idag jobbar jag på Rytmus som ensemblelärare och sångpedagog, sedan drar jag vidare till mina sångelever på Vocal Devotion för att sen avsluta dagen med AW tillsammans med massa fina bloggare! Imorgon åker vi till Karlskrona och stannar till tisdag, sååå himla gött!

0 thoughts on “Hårnät, pincurls och helgplaner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *