Lägesrapport och en miljon pite-bilder!

Lägesrapport och en miljon pite-bilder!

Hej ni fina! Här på bloggen händer det inte mycket idag men det händer destu mer utanför.. Jag har vart i Luleå på universitetet och kikat på opponeringar och imorgon är det min tur. Jag och Carro ska opponer och respondera, det kanske är min sista skoldag EVER! Just nu vill jag bara bli godkänd och klar, lämna den här himla examensuppsatsen bakom mig.. Sedan ska här packas och städas som en tok. På söndag ska allt vara klart och lägenheten ska lämnas tom för ett nattåg ner till Stockholm där det nya livet börjar på måndag. Det blir en fullspäckad vecka med massa sångelever och möten ♥
 
Så, här kommer en enorm mängd av nostalgibilder från min telefon, för sån är jag:

0 thoughts on “Lägesrapport och en miljon pite-bilder!

 1. Hej! Måste bara fråga, killen i blått i luvtröjan (med luvan bakom öronen) heter han möjligtvis Robert..? Han påminner iaf om någon jag träffade genom scouterna för evigheters evigheter sen. Riktigt grym på piano om jag inte minns helt fel. Världen är allt bra liten om det skulle vara samma person! 😀

 2. Hej jag heter Moa och nu måste jag gråta lite.
  För det här är lite för jävligt vackert.
  Jag ska starta bolag, det ska heta, Sentimentala Gråtflickan AB.

  Så fint det vi har haft det. Så väldigt fint.

  Vi ses. Puss

 3. Hej jag heter Lindie och gråter också. Mitt hjärta gråter och är alldeles varmt när jag tänker på alla mina fina vänner och allt fantastiskt, underbart och otroligt kul som vi upplevt tillsammans i Piteå under dessa år!!
  Ja…. så är det…!

 4. Tänk vad underbart att ha alla dessa fina minnen på bild, att ta fram och minnas i framtiden. Fantastiskt! Puss o kram från "moderkakan"!

 5. Åh! Längtar till framtiden då jag kommer kunna göra en sådan här bildkavalkad och götta mig i att min utbildning äntligen är slut.

  Pite verkar fett, framtiden likaså.
  Kram

 6. Men Karoline nu får du ta och uppdatera! Jobbar natt, avdelningen är kolugn och jag behöver underhållas. Haha närå, ha en fin helg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *