Tygverketworkshop!

Tygverketworkshop!

 
Nästa torsdag ska jag gå en workshop på Tygverket i Stockholm och sy en klänning på en kväll. Så här lyder beskrivningen:
 
”År 1952 lanserade Butterick ett klänningsmönster som gick så snabbt att färdigställa att du kunde börja sy efter frukost och gå iväg i klänningen lagom till lunch. Därför fick den namnet ”The walk away dress”. Modellen är en omlottklänning i klassisk 50-talsstil med väldigt smickrande snitt och som passar bra till de allra flesta kroppstyper. Under kvällen hjälper Amanda dig att sy en klänning efter dina egna mått. Efter kvällens slut har du en färdig klänning och ett mönster så du kan sy klänningen i lite olika storlekar”
 
Kolla in hemsidan, de har massa roliga workshops där man bland annat kan lära sig sy underkläder och pennkjolar!

0 thoughts on “Tygverketworkshop!

  1. Men fy vad kul, den kursen vill jag också gå! Undrar bara hur mycket sömnadsvana som krävs? Jag har aldrig sytt nåt plagg från grunden, syr mest om saker och gör säkert massor av fel under tiden som folk som är duktiga på att sy skulle sucka djupt åt.

  2. ååh vad trevligt! har en sådan underbar klänning hemma redan, en av mina absoluta favoriter! (så slipper man den något plågsamma underkjolen när man vill vara fin) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *