Ny mössa!

Ny mössa!

 
Jag har ju en sån här mössa sen tidigare och nu har min mamma stickat en till, jag ÄLSKAR den! Jag brukade kalla dessa mössor för bahytt, men blev rättad av en läsare som berättade att man säger hätta, så här är min nya hätta! vad tycker ni?

0 thoughts on “Ny mössa!

  1. skulle du kunna skicka ett svar om man kan få mönsterkopia på den?jag hade tidigare ett mönster som kom bort.Har sökt på nätet utan resultat.

  2. Tillägg tillägg till min tidigare kommentar:mönstret till hättan kallades väl för estnisk hätta?Och jag har för mig att det var Ica-kuriren som hade mönstret?Kan du fråga din mamma?Tacksam om svar via e-mail.

  3. Tillägg tillägg till min tidigare kommentar:mönstret till hättan kallades väl för estnisk hätta?Och jag har för mig att det var Ica-kuriren som hade mönstret?Kan du fråga din mamma?Tacksam om svar via e-mail.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *