Tre klänningar

Tre klänningar

 
Jag hade ett tillgodokvitto på beyond retro från en gammal retur och igår gjorde jag slag i saken att gå och titta efter något nytt. Jag testade tre fina klänningar som ni ser ovan. Den gula hade varit ett självklart val för ett år sedan, jag var mer inne på extrema klänningar då. Gissar att denna är en squaredance-klänning, har flera sånna hängande i garderoben. Nummer två hade jättefina detaljer på axlarna och mönstret påminner lite om en Josef Frank-tapet tycker jag. Den tredje hade finaste mönstret och färgen men är lite otippad i modellen. En 80-talsklänning med inspiration från 40-talet skulle jag tro. Vilken tror ni jag valde?
Jo, otippat nog blev det den sista av dem, ångrar mig lite nu att jag inte tog den blommiga istället!

0 thoughts on “Tre klänningar

  1. Hjälp. Alla var fina. Själv skulle jag köpt den gula för att det är min favoritfärg, men jag tycker du passade så bra i den blommiga. Om du kan, gå tillbaks och köp den med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *