Fender Malibu!!!!!!!!!!!!!

Fender Malibu!!!!!!!!!!!!!

  
Nu ska ni få se något väääldigt vackert, nämligen min nya gitarr som jag fick av Andreas på min födelsedag!
  
En Fender som heter Malibu och är den snyggaste akustiska gitarren i världen ungefär! Jag älskar den ♥

  Stålsträngar, teleingång och inbygd stämapparat för den som vill veta 😉 Andreas valde den utifrån den fina ”kragen” i ljusrött, det ser ut som mina klänningar tycker han. Nu ska vi lära känna varandra och jag ska spela tills fingrarna blöder (är inte alls van vid stål-strängar nämligen)!

0 thoughts on “Fender Malibu!!!!!!!!!!!!!

  1. stålsträngar för ovana nybörjarfingrar är jobbigt, fick alltid höra massa klagomål om det när jag hade gitarrelever under några års tid. men det är värt det! du får lägga upp ett spel- och sångklipp när du kommit igång. puss puss puss puss!

  2. Grön av avund! För några år sedan fick jag en bouzouki av pappa. Sofia Karlsson hade föreslagit det en gång när vi pratade men sen har jag aldrig provat att lära mig. Man kan skämmas för mindre…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *