Nya loppisfynd!

Nya loppisfynd!

 
Igår var jag och Andreas på en loppis och en secondhand, jag köpte flätad tv-kanna för 40 kr och retroglas för några kronor! 
Idag har vi också vart på två ställen, det ena hade halva priset på allt samt farbröder som spelade dragspel.
 
Jag köpte hyllpapper för 2 kr per rulle!

 
En hel låda med gamla glaskulor fick också följa med hem för en tjuga!

 
Grytlappar till samlingen!

 
Svenskt porslin och emalj..

 
Den här fina kockums-hållaren ska jag ha i mitt framtida kök eller badrum, så himla fint!
 
Ännu mer gamla glaskulor, dessa köpte jag för de var ganska ovanliga! Glaskulor som dessa jag köpt nu brukar va så sjukt dyra på loppis, idag såg jag några fula för 35:- styck. Därför blir jag alltid lika göad när jag fyndar dem för några kronor bara!
 
GLAD LOPPIS-JUL!!!

0 thoughts on “Nya loppisfynd!

 1. Snygga grejer! Blev mest avis på tv-kannan och sodahållaren. Men jag har minsann också varit ute på fyndturné idag 🙂 Så, absolut glad loppis-jul!! :):)

 2. glad loppisjul till dig också, tjusiga du! fina inköp ni hunnit klämma in precis såhär innan jul. förresten, är du i stockholm i februari? jag kommer upp för antikmässan i älvsjö helgen 15-17 februari!

 3. Hej Karoline!

  God fortsättning på julen 🙂
  Gud vad avis jag blir när jag ser dina underbara fynd! Tänk att man måste behöva ge sig norröver för att fynda till helt otroliga priser. Hemma i Göteborg kostar ju sådana saker MASSOR!

  Hoppas du får ett gott slut!

  Marika "mikabilly"

 4. Lika härliga fynd som alltid! Du har verkligen det som krävs för att nosa upp fynd om det så är miltals bort! Favoriten blev omslagspapperet, så ljuvligt! 🙂 Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *