Önska!

Önska!

 
Nu är det väääldigt nära till julafton! Jag njuter av att vara helt ledig och bara pyssla hela dagarna. Jag tänkte så här.. Ni ger ju mig så himla mycket varje dag och nu vill jag ge er något! Så, vad vill ni ha? 
Alltså, ni väljer – jag bloggar! Det kan ju till exempel vara recept på vegetarisk mat, en film, pysselguider, eller inlägg om något speciellt ni vill veta! 

0 thoughts on “Önska!

 1. Hej! Håller på att äta mer och mer vegetariskt, så gärna tips på goda vegetariska gratänger. Gillar ugnsmat 🙂
  Försöker också tänka mer och mer på att vara så miljösmart som möjligt. Därför undrar jag om du har tips på att göra om kläder så de får en lite mer retrokänsla alternativt fina vintageacessoarer att hålla utkik efter när man går på loppis 🙂
  :-)Önskar dig en glad och avkopplande jul och julledighet!

 2. Gulledu! Recept och filmtips kan man aldrig få för mkt av, och musiktips med såklart! 🙂 Om det finns berättelser bakom någon/några av alla dina vintagekläder eller vintageprylar vore det kul att få höra!

 3. Jag önskar mer tutorials på håruppsättningar, tips på hur man får hårscarfsarna att sitta kvar och fina outfit bilder:)) du ger mig så mycket inspiration och glädje såhär i vintermörkret!

 4. jag önskar en ordlista med gamla ord och ord som du använder när du beskriver vintage.
  skulle kunna vara "vintage A till Ö"
  Med ett eller några ord per bokstav.
  Ex:
  tv kanna
  pincurls
  mammelucker
  secondhand
  vintage
  rörstrand
  etc…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *