Lucka 8.

Lucka 8.

Här kommer lucka åtta i Emily Dahls julkalender, En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv. 
 
 
 
Den här bilden är från en av de absolut bästa kvällarna i mitt liv när fjärilarna i magen hade rave-fest och adrenalinet bubblade. Bilden är ganska lik den här ur lucka ett men det är bara samma kläder, den här är nämligen tagen den 12 december 2009 – kvällen då jag träffade Andreas för första gången. 
 
Jag spelade indiepop med mitt band i Luleå och Andreas stod i publiken. Efter spelningen var jag hög på adrenalin och rullade kablar med glatt humör. Sedan stod han bara där, den där fina killen jag såg innan jag gick på scenen, och sa att han gillade vår spelning. Han frågade efter mitt namn och jag tänkte att att han skulle glömma bort det innan han kom hem, men det gjorde han inte för dagen därpå hade jag ett mail i inboxen. Efter det kunde jag inte sluta tänka på honom ♥ Tänk att det är tre år sedan den dagen, nästan på pricken dessutom!
 

0 thoughts on “Lucka 8.

  1. Fin bild på en fin flicka, en fin kväll!
    Första kvällen, är väl en kväll man aldrig glömmer 🙂
    Hoppas du får en fin lördagsafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *