Fredag, kom-till-skott och den där jädra examensuppsatsen!

Fredag, kom-till-skott och den där jädra examensuppsatsen!

 
Idag har vi haft kom-till-skottGoBusiness! Det är ungefär som Draknästet som gick på TV för ett tag sedan, man presenterar sin affärsidé inför en panel med ”drakar”. Sen får man kritik och idéer att jobba vidare med. Jag var lite nervös och som vanligt pratade jag inte alls om det jag hade planerat.. Men det kändes bra och jag är pepp!

 
Så här såg jag ut, i julklänning som jag fått av en kompis!

 
Plus mina nya skor från Swedish Hasbeens, ÄLSKAR dem! (Ja, vid det här laget vet ni ju hur mycket jag gillar det märket)!
 
Nu ska jag däcka i soffan med pizza i magen. Den här veckan har varit helt sjuk med examensuppsats hela dagerna och allt annat man ska hinna med på kvällarna. Har suttit uppe till halv tolv och jobbat med CV, jobbsök och min himla bokföring. Imorgon ska vi skriva på examensuppsatsen igen… SNART SNART SNART klar!!!
 

0 thoughts on “Fredag, kom-till-skott och den där jädra examensuppsatsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *