Det tomma dockskåpet!

Det tomma dockskåpet!

 
Här står det, tomt och ensligt…

 
Men se här!!! Dessa hittade jag på en loppis här i Piteå för en krona styck!

 
Lika så den här fåtöljen, den är så lik den vi hade i midsommarkransen när vi bodde där!

 
Dessa är mina favoriter, sovrumsmöbler i teak. Ska bara limma fast en liten spegel och olja in dem!

 
Ett litet köksbord och en stol i plast!

 
Och några i trä. Egentligen önskar jag att jag hade dockskåpet fullt med retromöbler, så jakten fortsätter!
 

0 thoughts on “Det tomma dockskåpet!

  1. Åhh så himla fint! <3 Jag kommer ihåg att det fanns en dockskåpsaffär(!!!) i min hemstad när jag var liten. Ibland när jag varit sjuk åkte jag och mamma dit så fick jag välja ut några små saker. Det fanns allt möjligt. Jag minns särskilt en bröllopstårta som jag fick. Man skulle ha en sån affär!

  2. Åh! Mitt dockskåp är hemma i Malung, pillar med det varje gång jag är där. Morfar har installerat el i det när jag var liten, så det lyser så fint i kristallkronorna 🙂

  3. Dockskåp är så tjusiga. När vi flyttar till något större så ska vi ha ett dockskåp. Jag minns förresten att bibblan i min gamla hemstad hade ett dockskåp som var byggt upp att se precis ut som Sherlock Holmes hem (som det beskrivs i böckerna). Jag tyckte de var urtjusigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *