En undring!

En undring!

 
Det är fler som följer mig på Instagram än på Bloglovin.. Och på Bloglovin är det tre stycken som slutat följa mig bara senaste veckan. Och då undrar jag ju så klart hur ni tänker kring bloggen… Vad är bra? Var är mindre bra? Vad önskar ni er? 

0 thoughts on “En undring!

 1. tror bara (eller är det bara jag?) som inte använder bloglovin’ överhuvudtaget? igen aning.

  hur som helst: VINTAGEMÄSSAN PÅ SÖNDAG! då får vi babbla lite! jag är där i en monter med ett plejs som heter garite. woop!

 2. Kanske mer innehåll och inte bara korta meningar, en massa fluff-fluff och gullegull som alla andra vintagebloggar. Du har ju inte alltid skrivit så.

 3. Jag tycker att din blogg är super precis som den är, det viktigaste är att DU trivs med den. Om jag fick önska fritt så hade jag velat ha mer text och lite mer personligt! Men du skall skriva för dig själv, och inte för någon annan! <3

 4. Mer uppdateringar såklart, men det förstår jag att det kanske inte alltid går. Annars tycker jag att det var länge sedan du skrev om pyssel och att sy etc. Sådant gillar jag! Lite tips och inspiration liksom. Men vad ska jag säga, jag gillar ju din blogg (och följer den på bloggkoll och följer dig på instagram!)

 5. Jag är ingen blogg person men din blogg läser jag regelbundet. Din stil är väldigt inspirerande! Så mer tips, gillar verkligen när du skriver var kläderna kommer ifrån. Dina underbara frisyrer får jag heller aldrig nog av! Mer mer mer 🙂

 6. Du uppdaterar ju aldrig, då tröttnar man tyvärr. Och så skriver du ingenting om vad du tänker, visar bara upp "det här hade jag på mig, det här gjorde jag"…

 7. Jag tycker din blogg är jättejättefin till att börja med!! Det skulle vara kul med lite tips om saker du gillar. Typ böcker, musik, film… Fast det kanske du redan har kört. Jag är en ganska ny läsare.

 8. Jag hur tänker man då??? Jag följer dig via googlereader i stället för jag gillar det sättet bättre.. men jag har fortfarande kvar dig på bloglovin… Underbar blogg du har…
  Kram

 9. Jag har inte Bloglovin eller Google reader, eller Instagram, men jag följer din blogg ändå! Jag gillar den precis som den är nu. Det är klart att det är roligt om du uppdaterar oftare, men om du inte vill/orkar/kan så är jag glad bara det kommer lite inlägg. Eftersom jag inte har Instagram tycker jag det är roligt när du lägger upp senaste skörden av Instagrambilder på bloggen. Om jag skulle få välja fritt skulle jag vilja se mer av vilka kläder du gillar/har, mer pyssel, stickning, virkning, sömnad. Mer heminredning. Mer om hur du tänker om livet i allmänhet, och om skolan och undervisning i synnerhet. Men det beror ju lite på hur personlig du vill vara, jag är nöjd bara jag får en liten inblick i ditt liv. Trevlig helg!

 10. Du borde ha mer innehåll, något lite djupare blandat med det ytliga 🙂 Sen så är det ibland lite mycket bilder…det räcker med en bild på varje outfit, det blir mest segt att bläddra igenom om det är fler 🙂

 11. Jag gillar att se dina outfitbilder och ditt porslin 🙂 men det är tråkigt med långa inlägg om vad du gjort och så…

 12. Den är bra! En av anledningarna till att jag började köpa mer 2hand. Är bra med inte alltför mycket text men tillräckligt för att bli lite mer personlig. Det roligaste är nog när du visar upp fina klänningar och loppisfynd och när man får se videos av dig sjunga och sånt 🙂

 13. Jag tyckte nog mer om bloggen förut när den var mer innehållsrik vad gäller dig, dina intressen, ditt liv etc. Jag personligen tycker det är ganska uttjatat och tråkigt med inlägg som egentligen inte handlar om nåt annat än "Dagens Outfit" 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *