fullt ös – men inte helt medvetslös

fullt ös – men inte helt medvetslös

 
Idag anlände jag med nattåg till Piteå, kändes helt galet när jag kom över studentområdet med min rullväska imorse. Som tur var har jag en sambo här också, Carolin, som låg i sängen och välkomnade mig. Efter nån timmes slapp och surr gjorde vi oss klara och åkte till det stora universitetet (ja, vårt är ju så litet här i pite) i Luleå för vår första föreläsning för terminen. Vi passade på att springa lite ärenden när vi ändå var i stor-schtan också innan vi bilade de fem milen hem igen. Väl hemma hann jag äta makaroner, lyssna på Carro när hon övade, rulla håret och knäppa av en bild med konstig pose i spegeln innan det bar av upp till skolan för att gå på konsert och kopiera kurslitteratur. (intresseklubben antecknar och nu ska jag sova) puss ♥

0 thoughts on “fullt ös – men inte helt medvetslös

  1. Ibland är det skönt med lite halvintressanta inlägg också, så att man vet att du inte bara har det tjusigt dygnet runt – då hade man väl nästan blivit allt för avundsjuk 🙂

    _________________________
    Din Vintage-Guide

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *