Fina killar!

Fina killar!

 
Igår hade vi besök av en lite busig kille som plockade pelargoner och fick hjälpa till att diska tills hela köket var blött.                                                                                  
  
Andreas har nya skor och är himla fin han med! Idag har jag en liten ledsen-klump i magen för jag ska åka upp till Piteå och inte bo med honom på en hel månad. Jag vet att det kommer bli skitkul att börja skolan och få bo med Carro igen som jag längtat efter hela sommaren, men just nu är det lite kämpigt.

 

0 thoughts on “Fina killar!

  1. Fin man med fina skor, fin tröja och väldigt fin lampa där i taket! Bästa gula färgklicken. (har dille på gult för tillfället)
    Tråkigt dock att du åker ifrån stan. Jag ville ju seeeees. Men hur fungerar det med din skola, är du där uppe i Piteå hela tiden och kommer ner ibland på helgerna eller?
    Nyfiken_kajsa88!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *