Torsdag

Torsdag


Blus från secondhand och byxor från Monki.
 

Idag inviger jag en ny blus jag köpte för ett tag sedan på secondhand. Jag har länge letat efter en sån men inte hittat den perfekta liksom. Idag ska jag träffa min vän Anna-Karin och försöka njuta av de sista nu innan skolan börjar. På måndag tar jag nattåget upp till Piteå och på tisdag börjar lektionerna i Luleå. Känns så himla skönt att det är sista rycket nu, femte året, sista terminen och så himla nära min lärarexamen!!!

0 thoughts on “Torsdag

  1. Snygg blus!

    Jag vet hur du känner ang skolan. Jag skriver mitt examensarbete i sociologi i höst. Ska bli sååå skönt att bli klar! Så jag kan börja läsa masterutbildningen 🙂
    Vilka ämnen ska du undervisa?
    Lycka till i skolan!

  2. Din hårfärg är så himla fin! Är det naturligt så där ljust rött eller har du gjort nåt med det och i så fall vad? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *