Ännu en perfekt lördag!

Ännu en perfekt lördag!

 
Lördagen började med massa loppis och massa vänner på Södermalm där jag köpte de perfekta gubbskorna! 
Vi gick runt och mös hela dagen. drack kaffe och åt vegburgare på Trädgården! Väl hemma hängde vi på balkongen och fixade oss inför kvällen. 
Det var nämligen Moas födelsedag och även Malin har fyllt år, så det skulle firas!!! På första anhalten hade vi en krokodilkompis! 
Vi intog sandstranden på Thaibåten och drack deras fantastiska drinkar!
Dom två som skulle firas! Moa och Malin ♥                               
Jenni och jag! 
Sedan åt vi middag på Ramblas i Hornstull, jag skämdes över mängden mat men det var SÅ GOTT!!!
 
 

0 thoughts on “Ännu en perfekt lördag!

  1. Snygga skor och vilka vackra bilder! Jag har precis köpt en bra kamera. Vad har du för objektiv/inställningar när du fotar mat/dryck. Det ser riktigt proffsigt ut.

  2. Aha, en likadan alltså! Har inte sett Sandras på länge så tänkte att hon kanske sålde den i bloppisen hon hade. Hade ju varit kul om det var du som köpte, hon hade mycket fint som ju tyvärr är för litet för en annan.

  3. ÅH det där är verkligen de perfekta gubbskorna! Karoline, jag tänkte be dig om ännu ett litet tips! 🙂 På torsdag-fredag ska jag till Sthlm för att se Coldplay och på torsdag har vi några timmar att spräcka innan vårt tåg hem går. Vi hinner nog inte så jättemycket, men jag tänkte fråga om din absoluta favorit second hand/loppis i Stockholm? 🙂 Jag måste hinna med någon! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *