tisdagstristessen

tisdagstristessen

Blus från hm, jeans från freddie of pinewood!
 

Nu har jag rullat håret och satt på mig kläder, i ren tristess.. Det är tråkigt att ha sommarlov/semester när ingen annan har det och man är ensam hemma i en liten lägenhet! Bara för att göra något så ska jag nu gå en sväng runt Södermalm och kanske köpa en kaffe nån stans på vägen. Puss på er finaste läsare ♥
 
 

0 thoughts on “tisdagstristessen

  1. Åh då hade vi nästan kunnat ses. Jag har förvisso jobb idag men ingenting som var akut nu på eftermiddagen. Sitter dock hemma på Lidingö och knåpar efter en vända till city så det blir ju krångligt.. Men en annan dag kanske?

    Och ja, jag bodde på en liten gata vid Skanstull som hette Rutger Fuchsgatan!

  2. Om du äger en instagram får du hemskt gärna dela med dig av vad den heter så att man kan följa dig även där. Du är otroligt fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *