Förpackningsnörden tipsar!

Förpackningsnörden tipsar!

 
Igår handlade jag bara snygg mat! Snygg-juice och bäbismjölk framförallt, gud vad jag älskar Garants förpackningar! Dessa köpte jag ju senast jag var på hemköp!

0 thoughts on “Förpackningsnörden tipsar!

  1. En sommar jobbade jag som kassörska på Willy:s och jag blev bara så glad av alla fina förpackningar som åkte förbi mig på bandet. Många gånger vart det förpackningarna som var samtalsämnet med mig och kunderna. Det ska vara fint i kulen och skafferiet! Absolut! Då smakar lör så mycket bättre. Kram!

  2. Tycker också Garant är riktigt bra på fina förpackningar! 🙂
    Spana in deras choklad/kola/lakrits/nougat-såser också vid glassen. Superfina!!

  3. åååååh, älskar verkligen deras förpackningar. Förut hade jag ett hemköp bara någon meter från där jag bor men givetvis har de försvunnit, så nu måste jag åka till Willys för förpackningens skull 😉

  4. skoj att andra också tänker på förpackningarna, är själv något av en nörd med det dock är det synd eftersom jag bor i finland och här är vi inte ännu lika bra på fina förpackningar (bunkrar upp i sverige nu och då istället hih)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *