Popkollo, vintageklänning och sommardrömmen

Popkollo, vintageklänning och sommardrömmen

 
Hej finaste läsare! Nu när de flesta börjar sin semester så börjar jag jobba. Jag gör mitt 6e popkollo i Umeå och det är nästan bättre än att ha semester faktiskt. Idag har vi haft intrumentworkshop och tjejerna är så sjukt grymma! Klänningen är nygammal från en vintagebutik i Stockholm som jag glömt namnet på. Idag är en riktig sommardrömsdag! Kollo, solsken, bus och gitarrer på gräsmattan. Hoppas ni har det fint! Puss ♥

0 thoughts on “Popkollo, vintageklänning och sommardrömmen

  1. Fast det är väl ändå mer regel än undantag att jobba på sommaren när man studerar! 🙂 Jag är inne på min fjärde jobbbvecka…

    Jättesöt klänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *