Bye bye midsommarkransen, jag lämnar dig för södermalm

Bye bye midsommarkransen, jag lämnar dig för södermalm

 
 
Igår åkte vi med sista flyttlasset med saker från vårt älskade midsommarkransen. Inatt har vi sovit första natten i nya lägenheten, det kommer bli bra, det vet jag (men inte lika bra som den förra). Jag har haft feber och varit dödssjuk, himla dålig timing när man ska flytta och hålla på. Idag fortsätter jag att försöka få lite ordning här för imorgon åker jag upp till Umeå för popkollo och ni måste ju få se lite bilder innan dess 😉 Puss ♥

0 thoughts on “Bye bye midsommarkransen, jag lämnar dig för södermalm

  1. Men dreggel av alla dina fantastiska foton! :’D

    Såå himla fin blogg och så vacker du är, vilken inspiration att kika in här!

  2. Midsommarkransen är fint, men Södermalm är inte heller dåligt! Där växte jag upp och bor inte där längre tyvärr, men varje gång jag åker dit känns det som att komma hem. Vad roligt att ni bor i Stockholm! Hoppas jag springer in i dig snart. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *