Det bästa jag köpt på länge!

Det bästa jag köpt på länge!Igår strosade jag runt i vintageaffärer med min vän Kristina och jag hittade en butik som jag var i för nåt år sedan men aldrig hittat tilbaka till sen (ni ska få adressen och info senare). Hur som haver så gjorde jag mitt bästa fynd på länge!!! Förpackningsnörd som jag är svimmade jag nästan av när mannen i affären hade gamla mjölkpaket från femtiotalet. Dessa hade han hittat på rulle, så som de är innan man fyller mjölk i dem, sedan limmade han igen dem utan mjölk i. Om man ville kunde man beställa dem med innehåll också, men jag nöjde mig med en tom ♥ Sista bilden är en klänning med segelbåtar på som jag också köpte igår, den ska bara sys in lite så är den redo att användas!

0 thoughts on “Det bästa jag köpt på länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *