Nu ska ni få se hur jag bor!

Nu ska ni få se hur jag bor!

Nu är det dags att visa er hur jag bor här i midsommarkransen tänkte jag!

Vi hyr i andra hand så det är blandat av ägarnas möbler och våra. Dom som rår om lägenheten har väldigt bra smak och de flesta möblerna är deras!

Det är gott om fönster och massa grönt utanför dem, här är djungelbalkongen!

Igår planterade jag om pelargonerna och flyttade ut några på balkongen.

Ni kan tro att jag trivs va!?

♥ Det var vardagsrummet. Nu går vi vidare in i köket…

Sneda femtiotalsluckor ♥

Så himla mysigt med massa grönt utanför fönstret här också!

Både jag och Andreas trivs så himla bra här!

Kakburken i tre våningar köpte jag på loppis hemma i norrland innan jag åkte ner.

Och nu kommer vi till det lyxigaste av allt, ett sovrum!!!!!

Ja, det är perfekt helt enkelt. En tvåa på 46 kvm (lika stor som min etta i Piteå). Tänk om vi hade fått stanna här för alltid.. MEN, snart är det dags att flytta igen (kommer gråta), in till smeten på ringvägen i en minilägenhet. Blir säkert också jättebra, men inget slår midsommarkransen!

Andreas har fått hit sin fågellampa nu så det känns ju tryggt i alla fall 😉

0 thoughts on “Nu ska ni få se hur jag bor!

 1. SÅ himla fint. Älskar köksluckorna och det runda slagbordet. Fågellampan ser väldigt fin ut, har du bloggat fler bilder på den någon gång? Vore kul att se den i sin helhet.
  <3

 2. Supergillar't! Sneda 50-talsluckor är ju bara det bästa som finns. Man borde K-märka varenda 50-talskök som finns bevarat och förbjuda renovering (bakåtsträvande – vem då, jag?).

  Fågellampan är jättegullig.

 3. Hej!

  Älskar du – liksom oss – gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
  …för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
  Ha en kanondag! KRAM // Lina

  PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! 😉 …funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! 😉 http://liinanonstop.blogg.se

 4. så fint du har det! som du har gjort med din taklampa så har jag exakt likadant fast jag har en spetsgardin lindad runt en skärm, stilrent! 🙂

 5. SO better.I lika köket dörrarna och ammunition fällbara platån. Kött lampan ser väldigt respektabel, jazz du bloggat fler bilder av det både skiljetecken? Det skulle vara kul att se den i dess entireness.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *