En baddräkt från 50-talet

En baddräkt från 50-talet

Kolla vad som kom med posten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den perfekta röda baddräkten från femtiotalet som passar perfekt, som om den vore skräddarsydd. Det tokigaste av allt är att jag fick den, bara sådär, av snälla Hanna ♥ Tusen miljoner TACK, jag älskar den!

0 thoughts on “En baddräkt från 50-talet

  1. Åh den är ju underbar!
    Jag har också en baddräkt från 50talet som är mörkblå med ljusblåa rosor på, den köpte jag på en vintagemässa för 150 kr! Lätt värt 🙂

  2. Hej Karro,
    har du nåt tips på var man försöka hitta en baddräkt som är fin? Jag letar med ljus o lykta efter en baddräkt som rakt snyggt under rumpan och inte sitter i ljumskarna utan rakt högst upp vid låren. 🙂

    1. Ja men ja faktiskt! Min kompis Carolina har en vintageshop och även dille på fina baddräkter! hon hsr en etsy-shop och en blogg samt ett showroom på mitt jobb Vocal Devotion! marsmallowelectra.comhttp://www.etsy.com/shop/marshmallowelectra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *