Älskade midsommarkransen

Älskade midsommarkransen

Nu är jag i Stockholm igen, jag var tvungen att göra glädjetjut när jag promenerade till lägenheten i förrgårkväll. Det var som att gå i en djungel vid svandammsparken och jag vill aldrig bo nån annan stans i den här stan!

Igår var vi lediga och jag hade förkläde för att inte söla på min nya klänning som jag köpte i en liten butik i Övik. Borstade tänderna gjorde jag visst också..

Sedan gick vi en promenad, köpte en grill, handlade mat och hälsade på Alex.

FINT!!!

När vi kom hem igen var det dags att fixa för sommarmiddag, våra vänner skulle komma hit lite senare för att grilla och äta färskpotatis.

Kolla in min rosa grillhink! Fin va? Kommer bli perfekt att ha med i alla parker i sommar.

Sedan hade vi så roligt att de missade sista tunnelbanan hem ♥

0 thoughts on “Älskade midsommarkransen

  1. kul att du bor i midsommarkransen just nu!! jag kommer från aspudden och jag håller med dig om att det är bästa delen av sthlm :')

    ville bara säga det. längtade hem lite när jag såg bilden på svenska sushikökets skylt som skymtade i bakgrunden. hehe.

  2. Min mamma är född -51 och då bodde min Mormor och Morfar där, alltså i Midsommarkransen. Mormor brukar prata om det, när de gick till butiken på hörnet för att handla, hur hon lärde sig hur det var att vara hemmafru, om att vara småbarnsförälder på 50-talet, om lägenheten.
    Är det på samma vis nu som då? Har tiden stått stilla?

  3. Vad roligt ni verkade ha 🙂 Om jag inte ser helt fel, så har vi precis ett likadant soffbord:)

  4. Den lampan vid soffan föll mig helt i smaken, har aldrig tidigare sett lampan med rosa skärmar tidigare, men den var ju helläcker då ju! =) Har du tips på vart man kan hitta vintage-kläder? jag håller på att letar lite shorts och lite annat mer speciellt! Härlig blogg har du oxå, jag och två tjejer till ska styla och fotografera till 50-60tals look under våran nostalgihelg i slutet av Juni. Vilket ska bli kul, men vi letar lite inspiration och kläder och andra små saker tills dess! 🙂 Veronica

  5. Den lampan vid soffan föll mig helt i smaken, har aldrig tidigare sett lampan med rosa skärmar tidigare, men den var ju helläcker då ju! =) Har du tips på vart man kan hitta vintage-kläder? jag håller på att letar lite shorts och lite annat mer speciellt! Härlig blogg har du oxå, jag och två tjejer till ska styla och fotografera till 50-60tals look under våran nostalgihelg i slutet av Juni. Vilket ska bli kul, men vi letar lite inspiration och kläder och andra små saker tills dess! 🙂 Veronica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *