En söndag hemma i min lägenhet

En söndag hemma i min lägenhet

Idag är det söndag och jag har pysslat, sorterat och städad undan i mängder!

Jag har packat ner 2/3 av min garderob så att Carro ska få plats med sina saker också!

Det känns konstigt att packa ner alla fina saker i lådor.. Men jag har ju så mycket så det kanske inte ens märks när hälften åker!?

Jag har möblerat om i kökshyllorna också, fast den här bilden är från innan.

Det blir nog en hel del porslinslådor nu när det ska flytta ner till Sthlm!

Dom här filurerna ska nog också få följa med. Det är svårt att flytta halvt bara, veta vad man ska ta med och inte!

0 thoughts on “En söndag hemma i min lägenhet

  1. Hej Carro!
    Jag tycker du har en så glädjespridande blogg och jag blir inspirerad av dig! Jag har aldig i hela mitt liv följt en blogg men jag troratt jag är på väg att börja nu. Jag läser ju juridik i Umeå och när jag blir lite less på att sitta och plugga tittar jag in och ser om du uppdaterat din blogg och det ger mig lite extra energi att fortsätta plugga sen. Fortsätt med det du gör!
    Kram Josefin Eriksson

  2. Vilken fin och hemtrevlig lägenhet! tycker din blogg är jättebra!

    En fråga, var har du köpt Michael Sowa tavlorna? Jag har själv letat över hela internet utan att hitta någon i bra storlek. Vill jättegärna ha sådana så skulle vara kul att få veta var dem kan finnas.

    /Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *