Jeans

Jeans

Alla kläder är från secondhand.


Jag går i jeanstankar.. så här lagom till våren kommer, hehe. Dessa ovan är för stora men ack så mjuka jag köpte för inga pengar alls i New york. I måndags beställde jag dock ett par riktiga i rätt storlek och rå demin som jag hoppas ska passa som en smäck.

0 thoughts on “Jeans

  1. de har god smak, de som äger lägenheten! tapeten "eldblomma" från svenskt tenn är en höjdare! tack för dina fina ord om artikeln, den var väldigt rolig att göra och blev ju väldigt fin till sist!

  2. Men det är itne alls så konstigt att man kan tänka sig att bära jeans nu. på vintern är det ju för kallt, då fungerar ju bara dubbla strumpbyxor om man ska hålla värmen. Jag fryser alltid extremt mycket när jag har på mig byxor under höst/vinter halvåret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *