Badmodecravings

Badmodecravings

Jag har länge sagt att jag ska köpa en retrobaddräkt i stil med den ova, alltså hur jäkla snyggt är det inte!?!?! Jag har dock alltid blivit för snål när det ska till och tänkt att jag ska hitta på secondhand, vilket ännu inte har hänt… Så nu i sommar ska jag banne mig va retro på stranden. Jag är helt förälskad i dessa två som kommer från Forluna.

0 thoughts on “Badmodecravings

  1. Jag är också för snål, och så tycker jag inte om att köpa kläder på nätet, för jag vill klämma känna och syna innan.
    Av den anledningen har jag tänkt sy själv, men jag kommer aldrig till skott, tyvärr.

  2. Men, åh! Esther Williams! Jag kollade på hennes kollektion för något år sedan, men då fanns det inte alls så fina. Bara en massa tantiga mönster som inte alls kändes retro. Men nu finns ju massor av enfärgade. Helt rätt! Förra året köpte jag en prickig från Panos i retrostil, och den har jag varit väldigt nöjd med. Men nu blir jag sugen på en svart Esther Williams.

  3. Jag har också suktat, letat och inte haft råd, men så i våras hände det! Jag och mamma ramlade över den perfekta, svarta retrobaddräkten. Ibland är jag extra tacksam över att komma från Borås – vi har en abecita-outletbutik. Är extra glad över att det är ett märke i vilkas fabriker min släkt arbetat och sådär. Hoppas att du hittar en också!

  4. köpte en prickig esther williams förra året och det är nog mitt bästa köp någonsin. så himla bra kvalitet och passform! lätt värt de 700 kronor jag la på det.

  5. Ja de badkläderna är to die for!!! Själv har jag spanat in lite av Urban Outfitters badkläder. De har några riktigt snygga retromodeller i år. Men det är inte superbilligt inte! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *