Gula kalasbyxor!

Gula kalasbyxor!

Förra veckan bodde jag i mina nya byxor. Jag testade dessa på Monki och råkade spräcka dem i provhytten. Dragkedjan gick sönder och fastnade längst upp så jag fick inte av dem.. Haha. Det var bara att gå ut till kassörskan och be henne klippa lös mig. Sen fick jag köpa dem för en hundralapp eftersom det var dragkedjan som var dålig och inte min rumpa! ♥

0 thoughts on “Gula kalasbyxor!

  1. Oj, så det kan gå! Haha. Men inget ont som inte för nåt gott med sig, dom var riktigt snygga! Jättefin blus, råkar ha en likadan 😉

  2. Jag testade också dem och älskade dem! Sitter som en smäck! Köpte dem dessvärre inte. 🙁 Men du passar superbra i dem 🙂

  3. Jag har en rätt så rolig historia angående ordet "kalasbyxor". Jag ramlade ner för en trappa i gymnasiet på väg till en lektion och gick till skolsköterskan för att kolla hur min blåslagna fot mådde. Hon bad mig att ta av mig mina strumpbyxor, men hon sade kalasbyxor istället. Det tycker jag lät så roligt, och hon var verkligen gammalmodig, ordet strumpbyxor fanns nog inte i hennes värld.

    Förresten är gult en jättefin färg, och jag blir avundsjuk varje gång jag ser någon i ett gult plagg, för jag har verkligen inget gult, jag vågar inte riktigt klä mig i gult, det är nog inte min färg. Men till våren passar det ju perfekt!

  4. Haha underbart! Stort plus att du delar med dig av det. Vissa skulle nog mer gå-under-jorden-och-dö-lite-av-pinsamhet! Grymt snygga dessutom!

  5. Snygga!
    Men du, jag måste fråga om du var på 1kmloppis igår? Jag är tror nämligen jag såg dig skymta förbi på gatan eller någon som var väldigt lik dig annars^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *