Den bästa fyndardagen på väldigt länge!

Den bästa fyndardagen på väldigt länge!

Alltså det här är helt sjukt, denna finns numer i min ägo ♥

Jag var på en av mina favoritloppisar, Reprisen, förra veckan där de hade en liten auktion. Jag la ett riktigt skambud på denna OCH VANN, så idag var det bara till att hämta hem den!!!!

Jag har ju ganska många delar ur Berså sen tidigare, alla fyndade billigt, men denna är helt klart stört i samlingen!

Men fyndlyckan slutade inte där, jag hittade en hel låda full med gamla handtag och beslag från 50-talet.

Jag köpte 20st för 20kr!!! Plastbrickorna som ska sitta bakom fanns kvar och var även de i fint skick.

Det är tre olika modeller (svårt att se på bilden dock) varav några är äkta Stil 555. Åh, ni anar inte hur länge jag letat efter dessa!

Man skulle haft ett fint kök att sätta dem i bara…

0 thoughts on “Den bästa fyndardagen på väldigt länge!

 1. Men skämtaru!? EXAKT sånna kökshandtag är jag ute efter till vårt 50-taliga kök.. Nu blir jag avis! Måste ut och söka på alla loppisar jag kan hitta och hoppas på samma tur. Grattis till dina fynd 🙂

 2. WOW! Grattis! Det är en sån jäklar kick, det där. Vet du, det är ju en sån jag har min frukt i! Tyvärr är det den enda berså jag har..letar med ljus och lykta efter mer, men jag har liksom inte hittat minsta bersåpryl varken på loppis eller auktion. Putsväck 🙁

 3. Grattis till fynden! Jag brukar själv göra en sväng då och då upp till Norrbotten. Det är inte lika höga priser där på Retro om man jämför med övriga landet.

 4. WOW vad kul! Här finns det inte en enda vettig loppis! Jag och pojkvännen funderar på att ta en roadtrip norrut vecka 15, ska spana loppisar i sådana fall (bland annat) 😀

 5. Kul att fynda! Jag har också hittat lite på loppis i helgen, det värsta är att ju mer man fyndar desto mer vill man fynda! Det skulle vara kul att se alla dina bersågrejer på en bild!

 6. Grattis! Skålen är superfin, verkligen, och jag har såna där handtag i mitt lilla hyreskök! Ingen aning om ifall det är Stil 555, förmodligen inte. Men det skadar ju inte att se efter ^^

 7. Åh vilken toppendag! Själv fick jag en kryddhylla (REDA) av en vän som inte alls tyckte den passade hemma hos henne. Jag har bra vänner.

 8. Fniss. Har alltihop jag med och var så himla nöjd när jag fyndade skålen för en hundring. Hade tänkt sätta upp stil 555-handtagen men de har ju fel mått för mitt skitkök. Så nu får de åka upp i mitt torp när jag renoverar köket där.

 9. Fniss. Har alltihop jag med och var så himla nöjd när jag fyndade skålen för en hundring. Hade tänkt sätta upp stil 555-handtagen men de har ju fel mått för mitt skitkök. Så nu får de åka upp i mitt torp när jag renoverar köket där.

 10. Halloj, tjusig blogg du har!
  Vet du några bra hemsidor eller affärer som har tjusiga kläder med lite marint och sjömanstema på kläderna?
  Ha det bra!

 11. Grattis till fynden! Berså är alltid underbart. Och hur kul är det inte att du fick mig att skruva ner vårt handtag i köket för att upptäcka att det är just stil 555! Tänk vad jag har missat deras potential. De är inte så fagra när de är smutsiga och det har kommit skit inunder plasten. Men här ska rengöras! Tack så mycket för the eyeopener! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *