onsdagskläder

onsdagskläder

Kjol från Monki, resten från secondhand.


Hej bästa bloggläsare. Dessa kläder hade jag på mig igår, idag har jag fett hår och mjukisbyxor. Tänkte gå och träna och sedan plugga och grejja lite med företaget. Igår hade vi workshop i varumärkesuppbyggnad, det var riktigt bra och gav mig en del idéer ♥ Föresten, ni får hemskt gärna gilla Karolines vintagefacebook!

0 thoughts on “onsdagskläder

  1. Jag gillar pennkjolar. Men sitter man på möten med män kan man inte ha sådana på sig, då blir man genast behandlad som en sekreterare som helst av allt inte ska yttra ett ord. Sorgligt. Jag vet.

  2. Jag har för en gång skull tagit på mig jeans idag. Händer typ 1 gång om året. Och när jag ser de här bilderna vill jag bara rusa hem och slänga på mig fölrsta bästa kjol. Kjol och klänning är verkligen grejen. Jättefin är du!
    x/Jenny, distantdiying.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *